Future Me bij SG Harreveld

12 juli 2021

In samenwerking met Stichting "Het Binnenste Buiten" (oprichtster Sunyoung Glebbeek) en 3 andere scholen ontwikkelt Scholengemeenschap Harreveld met onze "kunstenaars" (talentcoaches) een kunst- en cultuurprogramma voor onze leerlingen.

Sterk in de maatschappij
Naast het diplomagerichte vakonderwijs willen we zorgen dat onze leerlingen sterk in de maatschappij staan. Futureme helpt hen om als persoon steeds meer in hun eigen kracht te komen. Onderwijs is behalve kwalificatie zeker ook persoonsvorming (subjectivatie/personificatie) en socialisatie. Door middel van fysieke en zintuiglijke ervaringen en het zoeken, ontdekken van en aansluiten bij en ontwikkelen van hun talenten ondersteunt FutureMe juist die doeldomeinen.


Eigen plan
FutureMe vergroot hun zelfvertrouwen, versterkt hun zelfbeeld en het beeld van de ander en helpt hen hun eigen weg te zoeken(toekomstgericht) zodat ze stapsgewijs steeds meer hun eigen plan durven te trekken en daar ook zelf verantwoordelijkheid voor gaan nemen. Door te mogen experimenteren met allerlei verschillende (kunst)disciplines gaan de leerlingen steeds meer mogelijkheden zien.

 

Bekijk het filmpje!


Meer weten?

Ga naar de website https://futureme.nl/ of neem contact op met Eri Hoopman via eri.hoopman@aloysiusstichting.nl.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

SG Harreveld

Kerkstraat 53

7135 JJ Harreveld

Tel.: 06 11 02 38 65

E-mail: sgharreveld@aloysiusstichting.nl