Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Terugblik Open Dag 18 maart

18 maart 2019

Thyn (onderbouw)

 

Ik vond het hartstikke leuk op de Open Dag. Ik heb de hele dag bij mijn docent Rudie (techniek) gewerkt. Werkstukjes afgemaakt en de mensen die kwamen kijken uitleg gegeven over hoe wij werken. Ook heb ik mijn ouders rondgeleid. Ik vond de keuken en het restaurant ook erg leuk. Lekker een broodje hamburger gegeten. Ik ben niet de tokkelbaan afgegaan, dat vond ik een beetje te!

 

Mijn naam is Storm, Ik ben leerling in de Tl-klas van SG Harreveld.

 

Bij de open dag was ik aanwezig op school en heb ik van alles gezien en meegemaakt! Onder anderen tokkelen van af het dak van de school en het maken van 3D modellen voor onze 3D printer. Het was een hele bijzondere ervaring. Alle leerlingen en leraren werkten samen als een geheel! iedereen vulde elkaar aan, maar bovenal was alles vooral heel erg gezellig. Naast alle gezellige en educatieve activiteiten hier op school was er ook de mogelijkheid om een rustig en sfeervol plekje op te zoeken in ons eigen restaurant, waar de CT Klas onder leiding van kok Alex, heerlijke hapjes klaar maakte zoals: sushi en kibbeling! Zelf heb ik geholpen achter de bar. Ik heb geen moment stil kunnen staan, want de opkomst was hoger dan gedacht! Heel veel mensen die toch heel even wilden kijken hoe het leven in een instelling eraan toe gaat. Minder erg als gedacht he?

 

Met vriendelijke groet,

 

Storm

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

SG Harreveld

Kerkstraat 53

7135 JJ Harreveld

Tel.: 06 11 02 38 65

E-mail: sgharreveld@aloysiusstichting.nl